AYTAŞLAR Ateş Tuğla Refrakter İnşaat ve Malzemeleri

Sektöre giriş hikayemiz 1952 yılında dedemiz Ramazan DURAMAN'ın Denizli il merkezinde müteahhitlik ve taahhüt, inşaat yapım işleri ile ilk adımları atılmıştır.

1976 yılında ise sektöre hiçte yabancı olmayan ikinci kuşak olan babalarımız, bayramyeri mevkiinde, inşaat ve yapı malzemeleri satış ofisi açarak ticaret hayatına yeni bir ivme kazandırarak yollarına devam etmişlerdir.

Üçüncü kuşak olarak bizler ise babalarımızdan aldığımız emaneti yeni satış ofisi şubeleri açarak ve sürekli güncellenen dünyada yeni binalar yeni yaşam alanları üretmeye büyük bir keyifle devam etmekteyiz.

Şirketimiz kuruluşundan günümüze dek uzanan bu uzun ve meşakkatli yolda ülke ekonemisine de bağlı olarak birçok zorlukları yine bu uzun yolculuktaki deneyim ve tecrübeleriyle isstikrarlı bir şekilde büyüyerek devam etmektedir.

Aytaşlar İnşaat merkezimiz, Merkezefendi caddesi üzerinde KOSGEB karşısında inşaat ve yapı malzemeleri satış muhasebe, dağıtım ve koordinasyonu sağlamaktadır. Yine aynı cadde üzerinde depo şubelerimiz olmakla beraber Gümüşler caddesi üzerinde üçüncü dağıtım ve satış ofisimizle uzman kadro ve deneyimli personelimizle hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Denizlinin lokomotifi konumunda olan sektörlerin başında gelen inşaat ve buna bağlı sektörler rekabet ortamından direk etkilenmektedir.

Faaliyet gösterdiğimiz malzeme satışı ya da müteahhitlik hizmetlerimizi sürekli gelişen ve büyüyen bu sektörlerde haklı rekabette firmamızda yer almaktadır. Her ne kadar yaptığımız iş malzeme ticareti ya da müteahhitlik olsa da aslında işimiz tam anlamıyla hizmet sektörüdür ve insan odaklıdır. Bu anlamda firma geçmişimiz yarım asrın üzerinde diyebilmemiz bu anlamda çok doğru olduğunu düşünmüyoruz, tam anlamıyla müşteri memnuniyetini dikkate alarak istikrarlı fiyat politikaları ve zamanında pratik çözümlemelerle genç ve dinamik kadromuzla, yüzde yüz müşteri memnuniyetine odaklı olarak çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz. Bu nedenle sektördeki rekabette bizi ön plana çıkaran nedenlerin başında, iyi fiyatlama analizleri, piyasanın bulunduğu şartlara bağlı fiyatlamaların zamanında güncellenmesi ve bu durumun sürekli istikrarla güçlendirilmesi de rekabette bizi bir adım daha önde tutmaktadır.

Ülkemizin ve Denizlimizin dinamosu inşaat sektörü yıllık bazlar da ilerleme kaydeden sektörlerden bir tanesi diyebiliriz.Bizim de içinde yoğrulduğumuz bu sektörde rekabet dönemsel  kriz ya da ülke ekonomisine bağlı yıkıcı faiz politikaları zaman zaman iş yaşamını zorlaştırdığı gibi sektörümüzü zora sokmaktadır ve sıkışıklığın yaşandığı dönemler, sektörümüz için oldukça gerilimli ve stresli zamanlardır. Böyle anların zaman zamanda ne yazık ki yaşanabilir olduğunu göz ardı etmemekte fayda olduğunu ve böyle anlar için gerekli önlemlerin zamanında alınması gerektiğini ve bu baskı ve stresli zamanların geçici olduğu inancına sahibiz. Diğer taraftan sektörümüzde, hızlı bir şekilde gelişmekte olan teknolojiden ve bunun getirmiş olduğu  konforlu yaşam tarzından oldukça fazla nasibini almaktadır. Değişen teknolojinin sektörümüzde uyarlanması da  bir haylı hızlı olduğunu da düşünürsek bu değişimleri aynı hızda sektörümüze entegre etmekte fayda olduğunu düşünüyoruz.

Ticari yaşantımızda bu uzun yarışı bir bayrak yarışı olarak nitelendirebiliriz. Babalarımızdan aldığımız bu bayrağı AYTAŞLAR İNŞAAT olarak gelecek kuşaklara aktarabilmemiz için  bizler şu anda büyük sorumluluk yüklenmekteyiz. Bu nedenle gelecek kuşakları şu anda dahi zikretmemiz aslında hedeflerin bizim için ne denli önemli olduğu anlamına da gelmektedir. İlke edinmiş olduğumuz sürekli güncellemeler, reformlar, teknolojiye entegre iş hayatı, deneyimli güler yüzlü kadrolar, güven endeksli ticari kariyer çalışma hayatımız ve geleceğimiz için değişmeyen ilkelerimizdir. Bizim firma olarak en büyük misyonumuz istikrar ve Denizlimizin sektör markaları arasında sürekli yerimizi almaktan geçmektedir. Tüm bunları gerçekleştirirken de ülke ekonomisine katkıda bulunmak bölgesel olarak sosyal kültürel gelişmelere tam destek sağlamak, insan ve çevre odaklı tüm çalışmalar da yer alarak şimdiye kadar desteklemeyi sürdürdük, sürdürmeye de devam edeceğiz.

 

Anasayfa
................................
Kurumsal
................................
Hizmetlerimiz
................................
Ürünlerimiz
................................
Uygulamalarımız
................................
Referanslar
................................
Resim Galerisi
................................
İletişim
................................
Merkezefendi Caddesi, No:25 D, Hastane arkası, DENİZLİ
(Tel): 02582425664
(GSM): 05326828885

(Faks): 0 258 261 81 59
bilgi@yeniaytaslar.com
info@yeniaytaslar.com.tr